Homepage  / Seriale / SkyShowtime

Yellowjackets, tot ce trebuie să știți despre sezonul 2: premieră, distribuție, trailer

Yellowjackets, tot ce trebuie să știți despre sezonul 2: premieră, distribuție, trailer

de Roxana Mirea,

Primul sezon din „Yellowjackets” a fost absolut captivant, dar fanii au o mulțime de întrebări despre acțiunea din cel de-al doilea sezon al serialului de la Showtime. Iată tot ce trebuie să știți despre sezonul 2 din serialul „Yellowjackets”. Când și unde va avea premiera.

Când are premiera sezonul 2 din Yellowjackets

„Yellowjackets” este un serial thriller și dramă creat de Ashley Lyle și Bart Nickerson. Serialul a avut premiera la Showtime pe 14 noiembrie 2021. A fost aclamat de critici pentru povestea sa și performanțele distribuției. Printre distincțiile sale se numără șapte nominalizări la premiile Primetime Emmy.

„În 1996, o echipă de fotbal feminin de la un liceu din New Jersey se deplasează la Seattle pentru un turneu național. În timp ce zburau deasupra Canadei, avionul lor se prăbușește în adâncul sălbăticiei, iar membrele supraviețuitoare ale echipei rămân blocate timp de nouăsprezece luni. Serialul relatează încercările lor de a rămâne în viață, în timp ce se confruntă în același timp cu viețile lor actuale, din 2021”, este rezumatul primului sezon din „Yellowjackets”. Așadar, serialul prezintă o paralelă între evenimentele din trecut și cele dintr-un timp prezent.

Primul episod al celui de-al doilea sezon din „Yellowjackets” – care a fost regizat de Daisy von Scherler Mayer – va fi difuzat duminică, 26 martie 2023, pe SkyShowtime.

Ce actori din distribuția din Yellowjackets, sezonul 2

Cea mai mare parte a distribuției principale din primul sezon – inclusiv Christina Ricci, Melanie Lynskey, Juliette Lewis și Tawny Cypress în rolurile lui Misty, Shauna, Natalie și Taissa, respectiv actrițele Samantha Hanratty, Sophie Nélisse, Sophie Thatcher și Jasmin Savoy Brown în rolurile variantei lor mai tinere – vor juca și în sezonul 2 din „Yellowjackets”, scrie Vogue.

Dar pentru toți cei care sperau că unele dintre cele mai îndrăgite personaje din primul sezon – în special Jackie (Ella Purnell) și Laura Lee (Jane Widdop) – ar putea reveni în noile episoade, realizatorii serialului au confirmat că ambele personaje au ieșit definitiv din peisaj și nu se vor întoarce în acest sezon. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu se pot întoarce mai târziu, au precizat Lyle și Nickerson într-un interviu pentru Variety.

De asemenea, se pare că vor fi câteva noutăți în distribuție: în primul rând, Lauren Ambrose din „Six Feet Under”, care joacă rolul unei Van adulte. Anunțul privind distribuția dezvăluie, de asemenea, că Van, interpretată ca adolescentă de Liv Hewson, supraviețuiește într-adevăr până în prezent.

Sezonul 2 din Yellowjackets – Trailer

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton