; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Yagis Can

Yağız Can Konyalı, Rahmet din serialul „Povestea noastră” de la Kanal D, se iubește cu Miss Univers Turcia

27 February 2019

Yağız Can Konyalı, cel care interpretează rolul lui Rahmet din serialul „Povestea noastră', difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, este un actor talentat și, în același timp, un bărbat cu „trecere' la femei frumoase.

 Vezi galeria foto >

Conștiincios, responsabil și familist, așa este înfățișat Rahmet, personajul interpretat de Yağız Can, în serialul „Povestea noastră' și se pare că aceste calități fac parte din personalitatea tânărului și în viața reală. Dincolo de micul ecran, Yağız Can este un tânăr nu doar talentat profesional, ci și un bărbat cu „lipici' la femei frumoase. Carismaticul actor a fost surprins, de presa locală, la brațul frumoasei Aslı Melisa Uzun, desemnată câștigătoarea Miss Univers Turcia, în anul 2015, și se pare că cei doi au o relație care durează de câteva luni.

Yağız Can Konyalı, absolvent al Facultății de Teatru, din cadrul Conservatorului de Stat al Universității Mimar Sinan, din Istanbul, și-a făcut repede remarcată prezența în lumea filmului din Turcia. La vârsta de 15 ani, Yağız Can debuta în prima producție de televiziune, „Prima dragoste' („Ilk Ask' – n.r.), avându-i ca parteneri de scenă pe renumiții Halit Ergenc și Vahide Gordum.

Yağız Can se poate laudă cu un palmares bogat profesional, el jucând în filme de lungmetraj și în seriale de televiziune. Anul 2015 i-a adus actorului în vârstă de 27 de ani nu doar nominalizarea la categoria cel mai bun tânăr actor național, în cadrul Festivalului de Film Portocala de Aur, ci și încununarea contribuției sale artistice, obținând Premiul special al juriului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare