; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce le-a făcut Xonia concurentelor “Miss fata de la ţară”

13 October 2011

Luni, 17 octombrie, veţi vedea peripeţiile Xoniei în cadrul celui de-al treilea sezon al reality-show-ului Miss fata de la ţară' de la Prima TV. Ajunsă în comuna Cefa din Bihor, cântăreaţa crescută în Australia şi neobişnuită cu viaţa de la ţară din România a avut mari bătăi de cap să găsească şi să convingă fetele să intre în concurs.

Timiditatea fetelor a fost un impediment pentru interpreta hitului My Beautiful One', care pe la jumătatea primei zile nu găsise aproape nici o fată potrivită pentru concurs. Norocul i-a surâs în cea de-a doua parte a zilei. În final, la preselecţia organizată de Xonia s-au înscris aproape 20 de tinere, toate mândre şi frumoase.

Cele şase fete alese pentru finala de a doua zi au avut de trecut o serie de încercări şi teste specifice concursului. Pentru că zona este cunoscută şi ca Delta Banatului', având peste 600 de hectare de lacuri, una dintre probele cele mai spectaculoase a fost aceea în care fetele au avut de prins peşte cu mâinile din năvoadele întinse de pescari în largul apei.

De curând, formatul Miss fata de la ţară', produs de Media Factory şi lansat internaţional în luna ianuarie, la Miami, a fost achiziţionat de compania Viasat Broadcasting pentru a fi difuzat în 11 ţări, printre care Suedia, Danemarca, Norvegia, Ungaria, Republica Cehă şi chiar Ghana.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare