; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Xonia si Anthony Icuagu

Xonia găteşte „mâncare chinezoaică”, în această seară, la „Cireaşa de pe tort”

30 October 2014

Xonia lansează o nouă săptămână la „Cireaşa de pe tort', de bucatele preparate de ea urmând să se bucure în această seară, Nicoleta Luciu, Liviu Vârciu şi Gabriel Coveşeanu (Cove).

Xonia si Anthony Icuagu

Săptămâna aceasta, vedetele trebuie să gătească „din bucătăria altor popoare', alături de un chef străin, iar Xonia a ales să prepare mâncare „chinezoaică'. Cum limba română îi pune încă ceva dificultăţi, iar bucătarul chinez nu vorbea nici el cursiv româneşte, cei doi s-au înţeles de minune în bucătărie, „limba gimnastică fiind universală', vorba lui Cove.

Născută şi crescută în Australia, Xonia a venit în România de cinci ani şi pe lângă limba română, cântăreaţa învaţă şi câteva cuvinte în chineză, la Cireaşa de pe Tort. Xonia îşi întâmpină invitaţii cu un salut în chineză şi un ceai „kung-fu', despre care Nicoleta Luciu spune că „miroase a tinereţe', iar Cove are mare încredere în ea şi în originile ei moldoveneşti: „Dacă ai cel mai mic filon de moldoveancă, n-ai cum să nu le ai cu gătitul'.

Xonia si bucatarul Chinez

La aperitiv, Xonia a pregătit „păcăţelele' de primăvară, chifteluţe cu susan şi colţunaşi, iar Liviu Vârciu nu ratează ocazia de a lua peste picior denumirile improvizate de cântăreaţă. Cina continuă cu pui pe plită încinsă şi porc cu sos dulce-acrişor, iar la desert, Xonia a pregătit pentru invitaţi dulcele ei preferat din bucătăria chinezească: îngheţată prăjită.

Pe lângă deliciile asiatice, Xonia le-a făcut invitaţilor şi o surpriză muzicală, şi a cântat, în compania lui Anthony Icuagu, cea mai nouă variantă a  piesei ei, „I Want Cha', versiunea iniţială fiind interpretată alături de J. Balvin.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare