; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sansa Stark 2

Sansa Stark din „Urzeala tronurilor” va fi Jean Grey în „X-Men: Apocalypse”

26 January 2015

Ultimele zvonuri au fost confirmate: Sophie Turner, alias Sansa din „Urzeala tronurilor', a primit rolul Jean Grey din „X-Men: Apocalypse', iar Tye Sheridan și Alexandra Shipp vor fi noii Ciclop și Tornada.

Sophie Turner, Tye Sheridan și Alexandra Shipp

Sfârșit de suspans pentru mutanți! În timp ce Taron Egerton, puștanul din „Kingsman: The Secret Service', anunța la MTV UK că va fi tânărul Ciclop din noul „X-Men', Bryan Singer a dezvăluit și el lista fericiților actori care îi vor încarna pe Scott Summers, Jean Grey și Ororo Munroe: „Noii și minunații noștri tineri mutanți: Alexa Shipp este Tornada, Sophie Turner este Jean Grey și Tye Sheridan – Ciclopul'.

Sansa Stark

Profitând de retragerea, din motive de orar prea încărcat, a lui Chloe Moretz, Sophie Turner, actrița care o interpretează pe Sansa Stark în „Urzeala tronurilor', pune astfel mâna, la numai 19 ani, pe primul ei mare rol într-un blockbuster.

Serialul de la HBO a fost o bună treaptă de lansare pentru englezoaică.

Înainte de „Game of Thrones', actrița a mai jucat în „Another Me' și un film de televiziune „The Thirteenth Tale', ambele în 2013. Anul acesta, Sophie Turner are nu mai puțin de trei filme, aflate în diverse stadii de producție, „Barely Lethal', „I Alone' și „Mary Shelley’s Monster', unde joacă chiar rolul Mary Shelley.

„X-Men: Apocalypse', a cărui premieră este prevăzută pentru 27 mai 2016 în Statele Unite, este regizat de Bryan Singer, iar din distribuție mai fac parte: Jennifer Lawrence, Channing Tatum (neconfirmat încă), Michael Fassbender, Hugh Jackman, James McAvoy.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare