; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

X-Men a ajuns la al 5-lea film

08 June 2011

„X-Men: First Class' ajunge în cinematografele de la noi la sfârșitul săptămânii, pe 10 iunie. Este cel mai nou film din seria cu același nume, care a avut deja încasări record, atât în SUA, cât și în restul lumii. Pelicula a ajuns pe primul loc în box-office-ul internațional, cu o cifră de încasări de 120 de milioane de dolari.

Pentru că a trecut mult timp – chiar 11 ani- de la premiera primului film din serie, am vrut să ne reamintim celelalte patru povești marca X-Men.

x-men-2000

Picture 1 of 5

X-Men (2000) a fost primul film, care a și dat numele seriei cu același titlu, acum formată din cinci pelicule. În rolurile principale au jucat Hugh Kackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Halle Berry. Povestea, inspirată din benzile desenate Marvel Comics, aduce în prim plan conflictul dintre X-Men conduși de Profesorul X și Frăția mutanților. Filmul, regizat de Bryan Singer, a avut succes atât la public și critici, cât și în plan financiar. Pelicula a avut un buget de 75 de milioane de dolari, iar, în primul weekend, încasările au depășit 54 de milioane de dolari.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare