; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

X Factor

„X Factor” va fi difuzat și lunea, din 22 octombrie!

15 October 2012

De săptămâna viitoare, telespectatorii vor avea porţie dublă de X Factor. Show-ul va putea fi urmărit şi lunea. Începând de pe 21 octombrie, atât serile de duminică, cât şi cele de luni, vor sta sub semnul factorului X. Astfel, pe 21 şi 22 octombrie, veți putea urmări ultimele două episoade de audiţii.

Ultima ediție X Factor a adus momente inedite, condimentate de prestaţiile adesea amuzante ale concurenţilor sau de replicile acide ale juraţilor. Cel mai emoţionant moment al serii a fost de departe cel al lui Surany Botond, un tânăr de 23 de ani, student la Oradea, care a surprins juriul, sprectatorii şi, cu siguranţă şi telespectatorii, cerându-şi de soţie iubita, chiar pe scena X Factor.

De cum a apărut pe scenă în faţa juriului, a ţinut să spună că are o persoană foarte specială în viaţa lui pentru care face tot ceea ce face: iubita lui. Atunci când juriul l-a intrebat ce ar face cu marele premiu, băiatul a spus că ar cheltui toţi banii pentru iubita lui. Intrigat de mărturisirile baiatului, juriul a cerut să vina si iubita lui pe scena, pentru a o cunoaste.  Surany i-a luat pe toti prin surprindere, inclusiv pe fată, atunci când, la scurt timp după ce ea a aparut pe scenă, a îngenunchiat si a cerut-o de soţie.

Impresionaţi de gestul său, dar şi de emotia momentului, Delia si Bittman au promis că le vor fi naşi.

După ce şi-a cerut iubita în căsătorie şi a primit un DA, Surany a trebuit să convinga juriul că mai merită încă trei, astfel incât să ajunga în Bootcamp. A ales sa cânte Kings of Leon, Use Somebody şi se pare ca a fost o alegere mai mult decât insporată din moment ce a reuşit să ridice sala în picioare, să adune laudele juratilor si să obţina 3 DA, cel putin la fel de importanţi ca cel de la fata alături de care se vede toată viaţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare