; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

X Factor

X Factor şi-a desemnat ieri seară semifinaliştii

30 October 2012

X Factor – emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania – şi-a desemnat ieri seară semifinaliştii!

După o tabără de pregătire extrem de dură, cu emoţii, lacrimi de tristeţe, dar şi de bucurie, cu învingători şi învinşi, doar 26 de concurenţi îşi vor continua drumul către titlul de X Factor şi fabulosul premiu în valoare de 200.000 de euro.

Competiţia devine din ce în ce mai dură la X Factor şi începând cu etapa Judges Home Visit, lupta se va da nu numai pe scenă, între concurenţi, ci şi la masa juraţilor. Fiecare dintre ei îşi doreşte ca următorul câştigător al supershowului să fie în grupul pe care îl mentorează, iar orgoliile şi dorinţa lor de succes îşi vor spune cât de curând cuvântul.

Ieri, Cheloo, Delia şi Dan Bittman au aflat care este categoria pe care o vor îndruma, rolul lor de evaluator fiind completat de cel de mentor. Astfel, Cheloo va prelua categoria concurenţilor de peste 25 de ani, Dan Bittman, categoria celor sub 25 de ani, iar Delia va îndruma categoria grupuri.

Duminica aceasta, selecţia continuă pentru concurenţii X Factor. Au fost mii, au rămas doar 196, apoi 26. O singură etapă, Judges Home Visit, îi mai desparte pe semifinalişti de marea scenă X Factor a galelor live. Duminica aceasta, de la 20.30, X Factor îşi va desemna finaliştii.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare