; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„X Factor” începe pe 23 septembrie

17 September 2012

Al doilea sezon al emisiunii „X Factor' vine cu juraţi noi, cu un sponsor nou (în loc de Orange, premiul de 200.000 de euro este acordat de Orbit) şi alte voci româneşti dornice de afirmare. Vedem ce iese din 23 septembrie.

Acum, în timp real (11 septembrie – n.r.), Delia Matache (30 de ani), Dan Bittman (50 de ani) şi Chelloo (34 de ani) – pe numele adevărat Cătălin Ştefan Ion – sunt în etapa cantonamentului. Trei case îi găzduiesc pe concurenţii împărţiţi pe grupe (16-25 de ani, peste 25 de ani şi formaţii): aceştia fac coregrafie, cursuri vocale (cu Crina Mardare) şi sunt învăţaţi de juraţii-antrenorii cum să se prezinte în faţa publicului.

La final, fiecare alege doar câte patru concurenţi (în total 12, pentru galele live). Alegere care i se pare cel mai dificil de făcut lui Dan Bittman: „Toţi concurenţii cântă extraordinar. Luptă din răsputeri să demonstreze că sunt cei mai buni, că nu sunt artişti de duzină'. Delia contraatacă, entuziasmată: „Concurenţii mei sunt cei mai buni, evident! Încape îndoială?. Cel mai greu pentru concurenţi este să reziste stresului.'

Citeşte textul integral în revistă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare