; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„X Factor” își află, diseară, cei patru finaliști. Când e programată marea finală a show ului de la Antena 1

„X Factor” își află, diseară, cei patru finaliști. Când e programată marea finală a show-ului de la Antena 1

11 December 2020

Doar opt concurenți au mai rămas, după duelurile de seara trecută, pentru marea confruntare dinaintea finalei X Factor, sezonul 9. Aceștia se vor duela azi, de la 20.30, la Antena 1, iar la finalul serii, fiecare jurat își va alege concurentul alături de care crede că poate câștiga acest sezon.  

După duelurile de seara trecută, Loredana a ales să meargă mai departe alături de Adrian Petrache și Iulian Selea, în timp ce Ștefan Bănică mizează pe Andrada Precup și Alexandra Sîrghi. 'Sunt extrem de mândru și de norocos în acest an datorită celor două', a spus juratul X Factor.

 Vezi galeria foto >

Florin Ristei are alături grupurile Tiny Tigers și Super 4 și este încântat de prestația tuturor. 'Unul dintre aceste grupuri va prinde un loc în finală, unde ne vom bate cu ai mei colegi și reprezentanții lor. Aștept ca astă seară să se distreze în primul rând, nu mai ai ce să faci cu cinci minute înainte să intri pe scenă, decât să te simți bine', i-a îndemnat Florin Ristei.

În acest timp, Delia a făcut un pas mai aproape de marea finală alături de Alina Dincă și Sonia Mosca. 'Vreau să o văd pe Alina în această luptă, vreau să văd ce arme scoate pe masă! Mă aștept la o luptă grea', crede Delia.

Cei rămași se vor revedea pe scena X Factor astăzi, de la 20.30, la Antena 1 pentru marea confruntare la finalul căreia doar patru concurenți, unul din fiecare grupă, va trece mai departe în finala de pe 18 decembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare