; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Al doilea sezon “X factor” începe pe 23 septembrie!

20 August 2012

De pe 23 septembrie, în fiecare duminică, show-ul se face la puterea X. X Factor, show-ul toamnei la Antena 1 va începe la sfârşitul lui septembrie şi le va aduce telespectatorilor nu doar voci bune, concurenţi carismatici şi o nouă generaţie de juraţi, ci şi momente haioase sau emoţionante şi invitaţi de excepţie.

De pe 23 septembrie, telespectatorii vor putea să îi urmărească pe Delia, Cheloo şi Dan Bittman în ipostaza de juraţi şi mentori, dar mai ales să descopere concurenţii înscrişi în acest an în competiţie.

În căutarea lor, caravana X Factor a străbătut şase oraşe, iar juriul X Factor a ales dintre cei veniţi la audiţii peste 100 de români care ar putea convinge că au factorul X. În scurt timp, aceştia vor intra în tabăra de pregătire, întinsă pe parcursul a trei zile de antrenamente şi teste, la finalul cărora vor rămâne cei mai buni 24 de concurenţi.

Momentele din tabăra de pregătire, dar şi cele din audiţii vor putea fi urmărite de telespectatori în fiecare seară de duminică, începând cu finele lui septembrie.

ms_040812_xf-2_2751

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare