; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„X Factor” îl aduce pe Johnny Logan la tv

16 December 2012

Celebrul cântăreț irlandez, Johnny Logan, va fi prezent duminică seară pe scena X Factor. Artistul este invitatul special al semifinalei  X Factor difuzată de Antena 1 de la ora 20 și 30 de minute.

Potrivit managementului artistului, Johnny Logan va sosi în România duminică și este nerăbdător să mănânce din celebrele sarmale tradiționale.

Emoțiile cresc pe scena X Factor unde au mai rămas doar cinci concurenți în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

La X Factor – Drumul spre finală' vor evolua Ioana Anuța, Natalia Selegean, Tudor Turcu, Dragoș Udilă dar și trupa RED. Concurenții vor cânta câte două melodii – una din repertoriul internațional dar și un cântec românesc.

Cu o săptămâna înainte de marea finală, Antena 1 a pregătit duminica aceasta o ediție cu totul specială, la sfârșitul căreia vom afla care vor fi cei trei artiști care se vor lupta pentru titlul X-Factor, sezonul 2.

Invitatul special al ediției din 16 Decembrie va fi unul dintre cei mai iubiți artiști ai planetei: Johnny Logan.

Binecunoscutul cântăreț și compozitor irlandez se poate mândri că a câștigat de trei ori concursul Eurovision. De două în calitate de solist, în 1980 și 1987, și a treia oară a câștigat trofeul celui mai popular concurs muzical de pe continent în calitate de compozitor (1992). Pentru performanța sa, Johnny Logan a fost numit de presa de specialitate drept Mister Eurovision'.

La cei 58 de ani, artistul stabilit în Australia, a lansat peste 15 materiale discografice iar ultimul album a apărut în 2010.

Johnny Logan promite să facă show, duminică seară, de la ora 20:30, pe scena X Factor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare