; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

X Factor 3 a trecut deja de faza audiţiilor

15 July 2013

Audiţiile noului sezon „X Factor' au durat nouă zile, la început de iulie, şi s-au desfăşurat la Palatul Copiilor din Capitală. Curioşi să vedem cum e atmosfera, am fost şi noi în vizită pe platourile de filmare.

Pe 8 iulie, la ora 16.00, pe o căldură moleşitoare, Palatul Copiilor lăsa impresia unui liceu aflat în plin bacalaureat. Mulţi tineri şi câţiva adulţi de vârste diferite erau grupaţi în bisericuţe la intrare.

Dintr-un autobuz coborau concurenţi şi se împărţeau sandviciuri. La intrarea din spatele Palatului, am descoperit însă o oază de linişte şi umbră – acolo era staţionată echipa de filmare. Pauza de mai bine de o oră i-a dat ocazia redactorului TVmania să facă turul platourilor, să constate noutăţile în materie de decor (cum ar fi noua zonă-tampon pentru filmarea concurenţilor înainte de a intra pe scenă) şi cât de cald era în cabina de machiaj!

Filmaţi cu camere ascunsă

În scurta lor trecere pe la fosta fabrică de pionieri, concurenţii stăteau într-o cameră cu deschidere la balconul de deasupra intrării principale (şi primeau pizza!).

 

Citeşte textul integral în revistă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare