Homepage  / Vedete româneşti

WRS, în vacanță cu iubitul lui. Cum s-au fotografiat pe o plajă din Spania

WRS, în vacanță cu iubitul lui. Cum s-au fotografiat pe o plajă din Spania

de Roxana Mirea,

WRS a publicat o imagine cu iubitul lui. Andrei Ursu, pe numele lui real, se bucură de o vacanță de vis în Spania, alături de partenerul său. Într-un interviu recent pentru El Pais, artisul a vorbit deschis despre orientarea lui sexuală.

WRS, prima imagine cu iubitul lui

La puțin timp după ce a vorbit deschis despre orientarea lui sexuală, WRS a publicat o imagine cu iubitul lui. Andrei Ursu, artistul care s-a calificat în finala Eurovision 2022 cu piesa „Llamame”, se bucură din plin de plajă și soare în Spania. WRS, care este și finalist la „Te cunosc de undeva 2023” alături de Emilian, a publicat o serie de imagini din vacanță, iar în câteva l-a surprins și pe iubitul lui.

De asemenea, potrivit postărilor sale, WRS nu doar se relxează în Spania. El a și urcat pe scenă și i-a încântat pe spanioli cu vocea sa.

Într-un interviu pentru El Pais, WRS a vorbit deschis despre orientarea lui sexuală, precizând că nu crede în etichete atunci când vine vorba de iubire.

„Mi-am dat seama că acceptarea mea așa cum sunt este secretul fericirii mele. Și că am vrut să împărtășesc asta cu lumea; ideea de a iubi viața așa cum vine. Mi-am dat seama că, de când am luat această decizie, viața mea personală s-a îmbunătățit, iar muzica mea s-a îmbunătățit. Iar oamenii se conectează foarte mult cu asta. (…)

Viața nu presupune să te închizi într-un sertar. În momentul de față am o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu voi dori să fac sex în trei cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fii deschis la orice ar putea veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunități frumoase ale destinului”, a declarat WRS pentru publicație.

WRS ar vrea să se mute în Spania

WRS a mai mărturisit că îi place Spania și că se gândește să se mute în această țară, pe viitor.

De-a lungul vieții mele, de fiecare dată când am vrut să merg în vacanță la plajă, am mers în Spania. Și am deja o mulțime de prieteni acolo. Dar, omule, încă nu știu dacă vreau să locuiesc în Barcelona, pentru că am fost acolo de milioane de ori. Sau poate în Insulele Canare. Într-un oraș mare ești conectat cu oamenii și cu noaptea, dar pe o insulă este mare, frumusețe naturală, costă mai puțini bani…. Zborurile sunt ieftine, așa că aș putea trăi în ambele părți. Spania a fost cea care a spus „llámame (n.r. sună-mă)” înainte ca eu să o spun la Eurovision”, a declarat WRS.

Întrebat de ce a ales că cânte în Spaniolă la Eurovision 2022, finalistul de la Te cunosc de undeva 2023 a spus că: „Personalitatea mea este foarte latină, iar creierul meu funcționează în acest fel. Când scriu muzică, o scriu în mai multe limbi, iar spaniola este cea care se potrivește cel mai bine cu melodia respectivă. La fel ca mulți alți oameni din țara mea, am învățat spaniola uitându-mă la telenovele.”

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton