; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mayweather vs McGregor Fight Poster CM Mock

Wow, ce meci! Pro TV difuzează în direct partida de box dintre Mayweather și McGregor

23 August 2017

Vestea asta sigur îi va bucura pe iubitorii boxului din țara noastră.

Pro TV anunță într-un comunicat că va difuza, în direct și în exclusivitate pentru România, meciul de box de care vorbește momentan tot mapamondul: Floyd Mayweather versus Conor McGregor!

Marea confruntarea se va vedea la noi duminică, 27 august, de la 7 dimineața.

Conor McGregor (29 ani) este primul și singurul luptător din istorie care a câștigat două titluri în două divizii diferite în același timp, în cea mai tare promoţie de arte marţiale mixte din lume, Ultimate Fighting Championship.

Mult mai în vârstă decât competitorul său, Floyd Mayweather (40 ani) este campion în cinci divizii diferite, unde a câștigat opt titluri mondiale, fiind considerat de multe publicaţii de specialitate ca fiind cel mai bun boxer din ultimii 20 de ani.

Cei doi sunt cei mai cunoscuți luptători ai momentului, meciul dintre ei urmând să genereze venituri de peste 1 miliard de dolari, bursele celor doi însumând aproape jumătate de miliard. Floyd Mayweather nu a fost învins în 49 de meciuri în care a luptat cu peste 20 de campioni mondiali, iar Conor McGregor este dublu campion din Ultimate Fighting Championship.

Dacă va câştiga meciul de duminică dimineaţa, Floyd Mayweather va depăşi recordul deţinut de celebrul Rocky Marciano, de 49 de victorii din tot atâtea meciuri. Cei doi sunt în acest moment la egalitate, având palmarese identice, 49-0.

Meciul dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor începe pe 27 august, la 07.00 dimineața, la Pro TV, iar întreaga gală va fi transmisă de la ora 4 dimineața.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare