; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wow Biz va difuza diseară un material exclusiv de la filmările serialului „Dragoste şi ură”

10 May 2018

Echipa „Wow Biz' a ajuns pe platourile de filmare ale serialului turcesc „Dragoste şi ură' („Aşk ve Mavi'). Joi, 10 mai, fanii producţiei vor vedea interviuri în exclusivitate cu actorii principali, vor vedea imagini, în premieră, din culisele serialului difuzat de Kanal D joia şi vinerea de la 19.45.

 

Filmările se desfăşoară în mijocul unui peisaj ireal, superb: Cappadocia. Întreaga echipă de producţie a serialului, cât şi actorii locuiesc chiar în imediata apropiere a spaţiului unde se filmează. Ziua de muncă durează până la 12 ore, cu toţii sunt extrem de disciplinaţi şi pasionaţi de ceea ce fac. Echipa serialului a devenit o adevărată familie, iar asta au simţit reporterii „Wow Biz' imediat ce au ajuns în mijlocul actorilor.

De asemenea cei de la Kanal D au intrat în conacul în care se filmează cele mai multe scene din serial şi au urmărit ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

„În acest conac locuim cu toţii. Cu toată echipa, cu toţi actorii mă înţeleg excelent. Asta este, de fapt, partea cea mai frumoasă! Echipele de filmare au foarte mare grijă de noi. Ne asigură tot confortul şi siguranţa de care este nevoie ca să ne desfăşurăm activitatea în cele mai bune condiţii', a declarat Burcu Kıratlı, cea care o întruchipează pe Mavi, personajul principal feminin.

Referitor la succesul înregistrat în Turcia de serialul „Dragoste şi ură' (unde ajuns la episodul cu numărul 64), actriţa a pus acest rezultat şi pe seama naturaleţii de care dau dovadă actorii în jocul lor: „Telespectatorii noştri apreciază sinceritatea şi atitudinea firească de care dăm dovada'.

 

 Vezi galeria foto >

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare