; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Woody Harrelson

Woody Harrelson ar reveni în „Zombieland 2” cu o singură condiție

10 July 2017

Încă din 2014, se vorbea despre o continuare a comediei horror „Bun venit în Zombieland' / „Zombieland' din 2009. Și se pare că Sony Pictures nu a renunțat la proiect pentru că scenariștii Paul Wernick și Matt Reese au propus deja o poveste studiourilor.

În timpul promovării lungmetrajului „Planeta maimuţelor: Războiul' / „War for the Planet of the Apes' (2017), Woody Harrelson a fost întrebat de Digital Spy dacă ar fi tentat să revină într-o posibilă continuare a filmului „Bun venit în Zombieland' (2009), iar actorul a răspuns că este de acord cu o singură condiție dacă revine și restul bandei. Adică să facă parte din distribuție și Emma Stone, Jesse Eisenberg și Abigail Breslin.

Scenariștii filmului își dau seama că toți acești actori au acum cariere în plin avânt: Emma Stone a luat Oscarul pentru „La La Land', Jesse Eisenberg are câteva blockbustere la activ – „Batman vs. Superman: Zorii dreptății' sau „Now You See Me: Jaful Perfect 2', Abigail Breslin face parte din distribuția serialului de succes „Scream Queens' de la Netflix, ca să nu mai vorbim despre veteranul Woody Harrelson.

„Toți actorii din vechea distriubție au devenit superstaruri. Noi am făcut «Bun venit în Zombieland» în 2009 cu 20 de milioane de dolari, partea a doua ar trebui să aibă același model financiar ca și prima, dar actorii ar trebui plătiți la nivelul la care sunt acum…', spuneau scenariștii în primăvara aceasta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare