Homepage  / Cinema

Wonka, a fost lansat trailerul filmului cu Timothée Chalamet. Când este premiera

Wonka, a fost lansat trailerul filmului cu Timothée Chalamet. Când este premiera

de Roxana Mirea,

A venit rândul lui Timothée Chalamet să ne ducă într-o lume a imaginației pure! Trailerul pentru filmul „Wonka” a fost lansat marți, oferindu-le fanilor o primă imagine delicioasă a poveștii îndrăgitului fabricant de dulciuri din cărțile lui Roald Dahl. Iată când are premiera filmul „Wonka” și cum arată trailerul.  

A fost lansat trailerul pentru Wonka 

Chalamet joacă rolul unui tânăr Willy Wonka călcând pe urmele lui Gene Wilder și Johnny Depp – și interpretează șapte numere muzicale în film, care arată cum tânărul visător a realizat unele dintre cele mai fantastice creații ale sale și cum s-a confruntat cu „cartelul ciocolatei”. 

 „Mi-am petrecut ultimii șapte ani călătorind prin lume și perfecționându-mi meșteșugul”, explică Wonka în trailer. „Vedeți că sunt un fel de magician, inventator și ciocolatier.” 

Hugh Grant joacă și el în acest film. La lista din ce în ce mai mare de personaje în care actorul britanic își face pur și simplu treaba (Paddington 2, Glass Onion, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) se adaugă Wonka. În trailer, îl vedem pe celebrul actor în rolul unui Oompa Loompa. 

Distribuția a fost anunțată pentru prima dată în timpul CinemaCon din Las Vegas, la începutul acestui an, iar fața portocalie strălucitoare a lui Grant apare la sfârșitul trailerului filmului. Willy Wonka al lui Timothée Chalamet, o versiune mai tânără a îndrăgitului ciocolatier din „Charlie și fabrica de ciocolată”, de Roald Dahl, îl are pe Oompa Loompa prins într-o casetă de sticlă. Cu ajutorul unor efecte vizuale, Grant îi dă viață acestui ajutor de mărimea unui pitic. 

Vreau să știți că am o mărime perfect respectabilă pentru un Oompa Loompa”, spune el înainte de a-și scoate flautul pentru a semnaliza o melodie clasică Oompa Loompa. „Prea târziu. Am început să dansez acum”, adaugă el. „Odată ce am început, nu ne mai putem opri.” 

Cum a fost ales Hugh Grant să joace în Wonka 

Regizorul Wonka, Paul King, a declarat pentru EW că distribuirea lui Grant în rolul unui astfel de personaj a fost „ciudat de simplă”. 

 „Tocmai citeam cartea [Charlie și fabrica de ciocolată], iar Oompa Loompas au niște cântece incredibil de lungi”, spune el. „Sunt foarte amuzante, dar sunt mușcătoare, sarcastice și critice. Oompa Loompas sunt capabili să se bucure de dispariția copiilor care vizitează fabrica de ciocolată. Când m-am gândit la vocea lor [separat] de cântec și la cum ar putea vorbi aceste personaje, la atitudinea lor, mi s-a părut acest fel de atitudine foarte ofilită, sarcastică, disprețuitoare, destul de mulțumită de ei înșiși… Sună groaznic, dar vocea lui Hugh mi-a venit în minte.” 

„Wonka”, care include mai multe numere muzicale, va fi o poveste a personajului Willy Wonka. King a declarat pentru EW că îl vede ca pe „un companion” al filmului „Willy Wonka & the Chocolate Factory ”din 1971, în care a jucat Gene Wilder. 

Cine mai joacă în Wonka și când e premiera 

Calah Lane apare, de asemenea, ca un personaj numit Noodle, care pare să fie mâna dreaptă a lui Willy în film, în timp ce Sally Hawkins pare să o interpreteze pe mama lui Willy. „Fiecare lucru bun din această lume a început cu un vis. Așa că ține-te de al tău”, spune Hawkins. 

Din distribuția filmului „Wonka” mai fac parte Olivia Colman, într-un rol negativ încă nedezvăluit, Keegan-Michael Key, în rolul șefului poliției, și Rowan Atkinson, în rolul unui preot. Matt Lucas, Mathew Baynton și Paterson Joseph completează ansamblul în rolul ciocolatierilor rivali. 

Filmul va fi lansat în cinematografe pe 15 decembrie.  

Sursa foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton