Homepage  / Vedete străine

Wiz Khalifa, declarații surprinzătoare după ce a fost arestat în România pentru consum de droguri pe scena de la Beach, please!. „Nu am vrut să fiu lipsit de respect”

Wiz Khalifa, declarații surprinzătoare după ce a fost arestat în România pentru consum de droguri pe scena de la Beach, please!. „Nu am vrut să fiu lipsit de respect”
3

de Cristina Țapu,

Wiz Khalifa, primele declarații după ce a fost arestat în cadrul festivalului Beach, Please de la malul mării. Rapperul în vârstă de 36 de ani, al cărui nume real este Cameron Thomaz, ar fi fost găsit cu canabis în posesia sa în primele ore ale dimineții de duminică (14.07.24), după ce a fumat o țigară cu marijuana pe scena festivalului Beach, Please! din Costinești.

Wiz Khalifa a fost arestat în România după ce a consumat substanțe interzise pe scenă

Reprezentanții procurorilor anti-crimă organizată DIICOT au declarat într-un comunicat: „În timpul unui recital susținut în cadrul unui festival de muzică desfășurat în stațiunea Costinești, județul Constanța, Khalifa a deținut peste 18 grame de cannabis (drog de risc) și a consumat (pe scenă) o altă cantitate de cannabis sub forma unei țigări artizanale. Facem precizarea că, pe tot parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”

EXCLUSIVE: Wiz Khalifa Lights Up Drai’s With Smoke-Filled Outdoor Concert In Las Vegas – 27 Apr 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Autorul hit-ului „See You Again” a fost eliberat ulterior din arest și și-a cerut scuze pentru că a fumat pe scenă, insistând că nu a vrut să fie „lipsit de respect”. El a scris pe X: „Show-ul de aseară a fost uimitor.

Nu am vrut să fiu lipsit de respect față de România, fumând pe scenă. Au fost foarte respectuoși și m-au lăsat să plec. Mă voi întoarce în curând. Dar fără un joint mare data viitoare.”

Wiz a recunoscut recent că profesorii fiului său Sebastian, în vârstă de 11 ani, „se așteaptă” ca el să participe la ședința de la școală în timp ce este drogat și „este destul de sigur” că băiatul său – pe care îl are cu fosta soție Amber Rose – „miroase” a fum de marijuana.

Întrebat dacă merge vreodată la ședințele cu părinții în timp ce este drogat, autorul hit-ului „Black and Yellow” – a cărui iubită Aimee Aguilar este însărcinată cu o fetiță – i-a spus lui Alex Cooper la podcast-ul „Call Her Daddy”: „La naiba, da. Nu e ca pe vremuri când ești considerat un părinte rău dacă fumezi iarbă. Sunt destul de sigur că fiul meu miroase a iarbă”.

Wiz Khalifa, o carieră de succes

Wiz Khalifa, pe numele său real Cameron Jibril Thomaz, este un rapper, cântăreț, compozitor și actor american, cunoscut pentru hiturile sale. S-a născut pe 8 septembrie 1987, în Minot, Dakota de Nord, SUA.

Wiz Khalifa și-a început cariera muzicală în 2005, lansând mixtape-uri care i-au atras atenția în comunitatea hip-hop. Albumul său de debut, „Show and Prove” (2006), a demonstrat publicului talentul său și a deschis calea pentru semnarea unui contract cu Warner Bros. Records în 2007. Deși colaborarea cu Warner Bros. nu a adus succesul dorit, Khalifa a continuat să lucreze neobosit, lansând mai multe mixtape-uri care au contribuit la creșterea popularității sale.

Wiz Khalifa este cunoscut și pentru numeroasele sale colaborări cu artiști de renume, precum Snoop Dogg, Ty Dolla $ign și Charlie Puth. Colaborarea sa cu Charlie Puth pentru piesa „See You Again” (2015), dedicată actorului Paul Walker, a devenit un succes global, fiind nominalizată la numeroase premii și devenind unul dintre cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube.

Dincolo de muzica sa, Wiz Khalifa este cunoscut pentru stilul său de viață relaxat și pentru promovarea utilizării recreaționale a marijuanei. El este un susținător vocal al legalizării acesteia și are propria linie de produse de marijuana.

Sursă foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton