; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Winona Ryder vrea să se căsătorească o singură dată

20 January 2011

Actriţa din „Cum s-o dai să fie bine?' (2011), care a avut o relaţie cu Johnny Depp (47 de ani), ar vrea să păşească cândva la altar, dar nu se grăbeşte să se căsătorească, pentru că nu vrea să fie nevoită să repete experienţa, anunţă femalefirst.co.uk.

„Cred în instituţia căsătoriei. Sper să mă căsătoresc doar o dată şi tocmai din acest motiv nu m-am măritat încă. Dar cred în asta. Părinţii mei sunt împreună de 40 de ani şi încă se iubesc foarte mult, aşa ca am standarde foarte ridicate', a spus Winona Ryder.

Actriţa a mai spus că simte tot mai multă presiune pentru a întemeia o familie pe măsură ce se apropie de vârsta de 40 de ani.

„Când am împlinit 38 de ani, nu prea m-am gândit la asta, dar când am ajuns la 39, la doar un an distanţă de 40, m-am simţit ca şi cum nu mai am nici o scuză', a spus Winona Ryder, care schimbă prefixul pe 29 octombrie.

Luna trecută, Winona Ryder spunea că se teme să facă copii, deoarece nu vrea să renunţe la carieră. „Dacă aş vrea să întemeiez o familie acum, voi putea să mă întorc la muncă peste câţiva ani?'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare