; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Winona Ryder: „Tim Burton m-a făcut celebră”

28 September 2012

Actriţa Winona Ryder (40 de ani) a explicat, pentru flicksandbits.com, că regizorul Tim Burton (54 de ani) stă în spatele carierei de succes pe care a avut-o în cinematografie. Bruneta spune că, de la primul ei rol important, cel din „Beetlejuice'/„Viaţă de stafie' (1988), prietenia dintre ei i-a propulsat cariera.

„Îl ştiu pe Tim Bruton de 25 de ani şi lui îi mulţumesc pentru cariera mea. Vorbesc serios. La audiţia (pentru «Beetlejuice»), a intrat în cameră tipul ăsta şi a început să vorbească despre filme şi muzică, şi după 25 de minute l-am întrebat «Când vine Tim Burton ăsta?». Şi el mi-a spus «Eu sunt!». Habar nu aveam că un regizor poate fi atât de relaxat şi că aş putea fără probleme să-mi petrec timpul cu el. Îmi place la nebunie să fiu în preajma lui, nu simt niciodată că sunt la muncă', a explicat actriţa care a mai jucat şi în pelicula lui Burton „Edward Mâini-de-foarfece' (1990).

Cea mai recentă colaborare dintre Ryder şi Burton este pelicula animată „Frankenweenie' (care va avea premiera românească pe 25 ianuarie 2013).

Urmăreşte trailer-ul filmului „Frankenweenie':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare