; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Wilma Elles, din Trădarea (3)

Wilma Elles, din „Trădarea”, are relaţie controversată cu un afacerist

23 October 2014

Wilma Elles, actriţa care o interpretează pe Caroline în serialul „Trădarea' de la Kanal D, are multe în comun cu personajul care i-a adus celebritatea în Turcia. Actriţa de origine olandeză, care se iubeşte de doi ani cu turcul Kerem Göğüş, proprietarul unei firme de construcţii, duce o viaţă controversată, la fel ca a lui Caroline.

[Not a valid template]

După ce, în iunie 2012, Wilma împreună cu Kerem şi logodnica acestuia, la vremea respectivă, Burcu Çetin, au fost împreună în vacanţă la Cannes, la numai 15 zile, Kerem a rupt logodna cu Burcu şi a început o relaţie cu Wilma.

Conform unei ştiri apărute recent în presa turcă, se pare că iubitul Wilmei, Kerem, este suspectat că ar fi escrocat mai multe persoane, firma acestuia vânzând acelaşi apartament mai multor persoane (aproximativ 70 de oameni, cărora le-ar fi luat şi banii în avans). Mai mult, firma lui Kerem are mai multe ipoteci şi este împovărată de datorii.

Nimic, însă, nu pare să le umbrească iubirea celor doi îndrăgostiţi. Presa turcă titra, zilele trecute, că iubitul Wilmei a organizat o petrecere pentru a sărbători împlinirea a doi ani de relaţie cu iubita sa, dar şi împlinirea celor 27 de ani ai Wilmei. Cadoul primit de Wilma de la Kerem a fost un apartament în valoare de aproximativ 120.000 de euro.

Din această săptămână, serialul Trădarea' poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare