; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William și Kate, documentar special la un an de la mariaj

05 July 2012

Pe 29 aprilie 2012 s-a împlinit un an de la ceremonia fastuoasă a căsătoriei Prințului William cu Kate Middleton, prilej cu care E! își invită telespectatorii să ia parte la cele mai frumoase momente din primul an al cuplului regal. Găzduit de Giuliana Rancic, „Kate & Will: Fericiți până la adânci bătrâneți' (E!ES: Kate and Will: Happily Ever After) include mărturii ale experților în monarhie, scriitori și jurnaliști care i-au urmărit pe Will și Kate îndeaproape, încă de la începuturile relației lor.

Programul special, de o jumătate de oră, face o incursiune romantică în ultimele 12 luni din viața cuplului, oprindu-se asupra celor mai importante momente de care s-au bucurat Will și Kate în primul lor an de mariaj.

De la luna de miere exotică sau vizita în Statele Unite ale Americii, în jurul căreia s-a făcut atâta vâlvă, până la activitatea caritabilă, zvonurile legate de o presupusă sarcină sau problemele legate de greutate puse pe seama lui Kate.

„Kate & Will: Fericiți până la adânci bătrâneți' va avea premiera pe 5 iulie, la 22:00, la E!

Citate exclusive din programul special E!:

Au circulat zvonuri legate de o presupusă sarcină încă din momentul în care Will i-a pus inelul pe deget lui Kate. Există ideea aceasta preconcepută conform căreia, dacă te măriți cu un prinț, este obligatoriu să rămâi însărcinată după primele luni de la căsătorie, altfel nu ești băgată în seamă.' – Camilla Tominey, redactor pe teme legate de monarhie la Sunday Express.

Kate nu a făcut absolut niciun pas greșit. Ea a fost de la început o gură de aer proaspăt și a adus un suflu nou în familia regală, care chiar avea nevoie de așa ceva.' – Robert Jobson, scriitor și comentator regal.

Dacă Kate își cumpără ceva și lumea o vede, lucrul respectiv este vândut în totalitate în 24 de ore. Când Barack și Michelle Obama au fost în vizită la Londra, Kate a purtat acea rochie în stil bandage, de culoare bej, de la Reiss Shola. Costa aproximativ 275$. A căzut site-ul magazinului online din cauza vânzărilor. Iar stocurile acelei rochii s-au epuizat imediat.' – comentatorul Fashion Police și stilistul vedetelor, George Kotsiopoulos.

Au demonstrat că sunt în stare să ducă monarhia într-o direcție mai puțin tradițională și mai apropiată de generația tânără.' – Robert Jobon, comentator regal.

William și Kate nu sunt atât de rigizi ca reprezentanții casei regale de până acum. Ei aparțin altei epoci.' – Claudia Joseph, scriitoare, Kate: The Making of a Princess.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare