; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy va juca cu Jada Pinkett Smith

William Levy va juca cu Jada Pinkett-Smith

09 May 2013

De când aştepta William Levy (32 de ani) o ofertă importantă de la Hollywood şi iată că a venit. Soţia lui Will Smith, Jada Pinkett-Smith, i-a propus să joace alături de ea într-o peliculă pe care o va produce.

Filmul se va numi Salsa', iar William îi va da viaţă unui instructor de dans, care o va ajuta pe o femeie (interpretată de Jada) să depăşească o perioadă grea a vieţii ei învăţând-o să danseze.

Filmările acestei pelicule, care va fi regizată de Amy Heckerling, vor începe în prima jumătate a anului 2014. Până să accepte să rolul principal în telenovela La Tormenta', în care joacă în prezent alături de fosta Miss Univers, Ximena Navarette, Levy a mai interpretat două roluri minore în două producţii americane, Addicted' şi Single Moms Club'.

Conform peopleenespanol.com, Jada s-a gândit să-i propună lui William rolul din Salsa' după ce l-a văzut pe actorul de origine cubaneză la show-ul american Dancing With The Stars' (unde s-a clasat pe locul al treilea), dar şi în videoclipul lui Jennifer Lopez, I Am Into You'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare