; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy şi Ximena Navarrete

William Levy şi Ximena Navarrete, surprinşi de paparazzi la un hotel

04 June 2014

Fotografii tabloidului mexican „TV Notas' au demascat aventura pe care o au actorii William Levy (33 de ani) şi Ximena Navarrete (26 de ani), cei care au făcut pereche în telenovela „Furtuna din adâncuri', transmisă şi de postul Acasă, anul acesta.

William Levy şi Ximena Navarrete

Conform telemundo52.com, pozele au fost făcute la Miami, acum câteva zile, iar cei care i-au urmărit spun că aceştia nu au ieşit două zile din hotel, de teamă probabil de a nu fi surprinşi.

[Not a valid template]

Fosta Miss Univers şi actorul de origine cubaneză au fost imortalizaţi sărutându-se şi îmbrăţişându-se. Ei au mai fost văzuţi, la începutul anului, luând cina într-un restaurant, însă au negat la vremea respectivă că ar fi împreună, susţinând că sunt doar buni prieteni.

Cea mai supărată când va vedea pozele va fi, cu siguranţă, iubita oficială a lui William Levy şi mama celor doi copii ai săi, actriţa Elizabeth Gutierrez. Aceasta i-a iertat lui Levy toate aventurile pe care le-a avut de-a lungul timpului, inclusiv scandalul în care o minoră l-a acuzat că a agresat-o sexual.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare