; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

521_Fotografias_TDA_50380_resize

William Levy şi Maite Perroni se întorc la TV. Happy Channel va difuza din 4 martie, telenovela „Triumful dragostei”

19 February 2019

Dacă vă era dor de actorul cu origini cubaneze William Levy (care a făcut furori cu rolurile sale din telenovelele „Predestinaţi' sau „Furtuna din adâncuri') revine pe micile ecrane de la noi într-o producţie veche, dar de succes, „Triumful dragostei', care a fost difuzată în trecut de postul Acasă şi în care a făcut pereche cu Maite Perroni („Singură pe lume', „Rebelde', „Fructul oprit'). De data aceasta, serialul a va fi transmis de Happy Channel, începând cu 4 martie, de luni până vineri, de la 15.30.

Telenovela spune povestea Mariei Desamparada (Maite), o tânără care se angajează ca model la casa de modă a Victoriei (Victoria Ruffo), o femeie puternică, iar în scurt timp, fata ajunge modelul ei de top. Totuşi, Victoria este geloasă, deoarece este convinsă că Maria cochetează cu soţul ei, aşa că o umileşte şi o tratează cu dispreţ. De fapt, Maximiliano (William Levy), fiul vitreg al Victoriei, este cel care încearcă să o seducă pe Maria. Protagonista se îndrăgosteşte de acesta şi află că este însărcinată. Însă înainte să apuce să-i spună lui Max, acesta îi mărturiseşte că este logodit cu Ximena (Dominika Paleta) şi că trebuie să se căsătorească cu ea pentru că aşteaptă un copil.

Din distribuţia telenovelei care a avut premiera în Mexic în 2010 mai fac parte Daniela Romo, Osvaldo Rios, Pablo Montero, Diego Olivera, César Évora şi Livia Brito.

Ultimul proiect tv al lui William Levy a fost serialul american „Star' (2018), în care a apărut 9 episoade, iar al lui Maite a fost telenovela „Tată de-a gata', care a fost văzută anul trecut la Pro 2.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare