; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy şi Elizabeth Gutierrez s-au împăcat!

16 November 2011

William Levy (Max din Triumful dragostei' de la Acasă) şi Elizabeth Gutierrez au confirmat în sfârşit ceea ce presa mexicană vuia de multă vreme: că s-au împăcat.

Să nu credeţi că au făcut vreo declaraţie sau că au dat vreun comunicat în acest sens, din contră, ei au lăsat să vorbească gesturile pentru ei şi s-au sărutat cu foc în ringul de la emisiunea Mira Quién Baila', de pe postul Univision (varianta mexicană a emisiunii Dansez pentru tine'), unde Elizabeth a participat până duminica trecută.

În finala concursului, a ramas însă o altă actriţă de telenovele, Adamari Lopez.

Trupa texană Intocable, care se afla pe scenă la momentul respectiv, chiar s-a bucurat să vadă acest lucru şi i-a felicitat pe cei doi actori: E foarte drăguţ că s-au împăcat. Atât femeile cât şi bărbaţii calcă greşit uneori, însă e important să fim fideli şi sinceri în dragoste', a zis Rene Martinez, vocalistul grupului.

Din păcate, sărutul lui Levy nu i-a purtat noroc lui Elizabeth, căci ea a fost eliminată din concurs. Ca să o împace pe frumoasa actriţă, cei de la Intocable i-au propus să apară în următorul lor videoclip alături de Levy şi să interpreteze rolurile unor îndrăgostiţi.

După terminarea show-ului, ziariştii au sărit pe William Levy pentru a-i fura o declaraţie. Din păcate, acesta nu a vrut să zică nimic, în schimb a stat cuminte la pozele cu fanele.

Elizabeth Gutierrez (32 de ani) a declarat printr-un comunicat că s-a despărţit de William Levy, tatăl celor doi copii ai ei, în luna mai a acestui an.

De atunci însă lucrurile au luat o altă întorsătură pentru cei doi, iar Levy (31 de ani) chiar a fost văzut foarte des în compania lui Elizabeth. Iar paparazzi nu i-au surprins pe nici unul, în toată această perioadă, în compania altei persoane. Aşa că premizele unei împăcări au existat mereu.

elizabeth-y-william-mqb-10_590x395

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare