; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy se întoarce la telenovele?

28 November 2012

William Levy (32 de ani) a făcut să sufere mulţi fani ai telenovelelor când a declarat că îşi doreşte o carieră la Hollywood. Producătorul Salvador Mejia şi-a propus însă să-l readucă pe calea cea dreaptă.

El îl vrea neapărat ca protagonist în noua sa telenovelă, intitulată provizoriu La tempestad', ale cărei filmări sunt programate să înceapă în mai 2013. Mejia va purta lungi discuţii cu William săptămâna viitoare şi este sigur că va reuşi să-l convingă să semneze contractul.

Deşi este ocupat până peste cap cu telenovela pe care o realizează în prezent, Qué Bonito Amor' (în care joacă Jorge Salinas, Danna Garcia şi Pablo Montero), Salvador are un singur ţel: să facă un serial cu Levy în rolul principal. Ultima telenovelă la care cei doi au făcut echipă, Triumful dragostei', în care Levy i-a dat replica lui Maite Perroni, a avut audienţe mari atât în Mexic, cât şi la noi în ţară.

Surse apropiate actorului spun că sunt şanse mari ca acesta să accepte să se întoarcă la telenovele de dragul lui Mejia, mai ales că, până în mai anul viitor, va termina filmările la pelicula americană în care joacă în prezent, Boom Town'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare