; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tem

William Levy se întoarce la Acasă în “Furtuna din adâncuri”

07 October 2013

temCunoscutul actor de telenovele William Levy (33 de ani) se întoarce la Acasă, de astăzi, 7 octombrie, în telenovela Furtuna din adâncuri' (La tempestad'),  alături de frumoasa Ximena Navarrete (25 de ani), fostă Miss Univers, aflată la primul ei rol din carieră.

Serialul va fi transmis de luni până sâmbătă, de la ora 21.30, iar din distribuţia sa mai fac parte telenovelişti cu ştate vechi precum Ivan Sanchez, Mariana Seoane, Daniela Romo, Cesar Evora şi Arturo Peniche.

Levy e un căpitan cu mult şarm

Povestea telenovelei este centrată în jurul Marinei (Ximena Navarrete), directoarea unui hotel, care este concediată după ce îl denunţă pe Ernesto (Manuel Ojeda) pentru hărţuire sexuală. Viaţa ei se complică şi mai tare când află că mama sa, Beatriz (Maria Sorte), suferă de o boala incurabilă şi trebuie să se mute din locuinţă, la recomandarea medicilor.

În acelaşi timp, în satul Nuestra Senora del Mar, Damian Fabre (William Levy), tânărul capitan al bărcii La tempestad', se ocupă cu transportul maritim pentru fabrica Neptuno'.

Aici ajunge şi Marina, primind un post de conducere de la Mercedes (Daniela Romo), care este de fapt mama sa biologică. Cei doi se ignoră la început, însă cu timpul ajung să se îndrăgostească. Hernan (Ivan Sanchez), un om de afaceri influent, care o cunoaşte pe Marina din copilărie, le va pune, însă, multe beţe în roate.

Pentru rolul din această telenovelă William şi-a schimbat look-ul (a purtat meşe blonde şi a avut mai multe tatuaje, ce-i drept, realizate în cabina de machiaj). Damian Fabre este un tip dur şi sexy, căpitanul barcii La tempestad'.

El se îndrăgosteşte de Marina, colega sa de serviciu, şi între ei începe o idilă furtunoasă. Fiecare personaj are specificul său. Damian este un tânăr pescar, care are mai multe tatuaje, acestea având o semnificaţie care va fi dezvăluită pe parcurs', a spus actorul.

Pe parcursul filmărilor, presa din Mexic a speculat faptul că William şi Ximena ar avea o idilă (chiar au fost surprinşi de mai multe ori luând masa doar ei doi după filmări), însă ambii au negat totul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare