; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy poate fi văzut, din 3 februarie, în cinematografele de la noi

William Levy poate fi văzut, din 3 februarie, în cinematografele de la noi

17 January 2017

William Levy (36 de ani) este foarte entuziasmat că a jucat în cea mai recentă parte a seriei Resident Evil', Resident Evil: Capitolul final'.

A fost incredibil când m-au sunat şi mi-au propus rolul din acest film'.

Actorul a povestit celor de la radioformula.com.mx că nici măcar nu l-a interesat despre ce personaj era vorba: Nu am stat mult pe gânduri şi am acceptat, am văzut-o ca pe o mare oportunitate, care mă va ajuta în carieră'.

William Levy face parte din distribuția noului „Resident Evil'

William Levy s-ar putea întoarce la telenovele

Actorul de origine cubaneză îşi doreşte de multă vreme să aibă succes în Cetatea Filmului, de aceea a renunţat la telenovele pentru o perioadă, genul care l-a făcut cunoscut în America Latină. William nu exclude însă posibilitatea de a mai juca în viitor în ele.

Mi-ar plăcea să mă întorc în Mexic, sunt foarte recunoscător acestei ţări. Acolo mi s-au deschis porţile. Bineînţeles că aş fi dispus să mai fac telenovelă. Ar trebui să analizez oferte', a spus el citat de peopleenspanol.com.

Conform radioformula.com.mx, el încă mai are contract cu cei de la Televisa:

Această companie m-a sprijinit foarte mult, a făcut multe pentru mine. Nu mi-a pus niciodată beţe în roate şi pentru asta vreau să le mulţumesc'.

Singurul lucru de care nu a fost mulţumit în perioada în care a lucrat în Mexic, a fost că toţi se plângeau de accentul lui cubanez, în special atunci când a filmat pentru telenovela La tempestad' (2013).

Acum, slavă Domnului, lucrez pentru americani şi nu mă mai critică nimeni', a povestit el, citat radioformula.com.mx

În filmul Resident Evil: Capitolul final', care va avea premiera în România pe 3 februarie, William interpretează rolul lui Christian, un războinic care luptă contra unor zombie.

Vedeţi aici filmuleţul în care William Levy promovează trailer-ul peliculei, alături de actriţele Milla Jovovich şi Ali Larter.      

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare