; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy este mustrat de producătoarea sa

04 August 2010

William LevyWilliam Levy pare să se fi obişnuit foarte repede cu celebritatea. Atât de repede încât producătoarea telenovelei Predestinaţi', Carla Estrada, l-a certat pe actor pentru că i s-a urcat celebritatea la cap'.

Chiar voi vorbi cu el. Eu nu am observat grosolăniile despre care se tot vorbeşte, dar dacă toată lumea comentează, înseamnă că există un motiv', comentează Carla Estrada. Celebra producătoare i-a oferit lui William Levy şansa de a deveni actor în Mexic şi tocmai de aceea, se simte răspunzătoare pentru ceea ce se întâmplă cu imaginea acestuia. Este parte din datoria mea, atunci când lansez un actor,' a adăugat Estrada.

Chiar dacă este supărată pe el, producătoarea înţelege faptul că este greu pentru un artista nou să îşi gestioneze succesul, mai ales când acesta vine brusc. Nu am mai văzut niciodată un fenomen atât de mare ca impactul lui William Levy la public, este o nebunie', spune Carla Estrada. Nu îi caut justificări, dar cred că este foarte greu să te obişnuieşti cu o faimă atât de mare, atât de repede. Sunt sigură că e un băiat bun şi că, în curând, se va întoarce pe drumul cel bun'.

.

Citeşte şi:

William Levy, în sfârşit gata de însurătoare?

Levy şi Gutierrez, despărţiţi de casele de producţie

William Levy a ieşit din graţiile Niurkăi

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare