; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy

William Levy filmează finalul telenovelei “Furtuna din adâncuri”

21 October 2013

William Levy filmează finalul telenovelei Furtuna din adâncuri'Săptămâna aceasta, în Veracruz (Mexic) se filmează marele final al telenovelei Furtuna din adâncuri' (difuzată în prezent de postul Acasă), iar toată lumea se întreabă ce vor face în continuare William Levy, Ivan Sanchez şi Ximena Navarrete.

În timp ce Ximena a refuzat rolul principal din remake-ul telenovelei Sărmana Maria' (în cărţi rămânând acum doar Maite Perroni), Ivan Sanchez şi-a amânat plecarea în ţara natală, Spania, pentru a studia ofertele producătorilor de la Televisa.

În tot acest timp, William Levy a dat de înţeles tuturor din jurul său că ar vrea să renunţe pentru o perioadă la telenovele din mai multe motive: să scape de programul infernal de lucru (filma cam zece ore pe zi, cinci zile pe săptămână), să petreacă mai mult timp cu cei doi copii ai săi, dar şi să se axeze pe câteva proiecte din SUA.

Am tot amânat un proiect, o peliculă intitulată The Ville'. Măcar la Hollywood lucrezi intensiv trei luni, după care te odihneşti alte două', a spus Levy, citat de peopleenespanol.com. Mai mult, actorul va începe filmările la pelicula Salsa', alături de Jada Pinkett Smith.

Ultimul episod al telenovelei Furtuna din adâncuri' va fi difuzat în Mexic pe 27 octombrie, locul ei în grila postului Canal de las Estrellas, fiind luat de o producţie grandioasă de epocă, Lo que la vida me robó' (remake-ul de la Amor Real'), în care joacă Angelique Boyer şi Sebastián Rulli.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare