; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy, dependent de sex?

05 January 2011

Actorul neagă faptul că este ahtiat după sex şi ca şi-ar fi înşelat iubita cu 40 de femei din domeniul artistic aşa cum a susţinut Jorge Luis, un fost angajat de-al său.

Ce păcat că, în ziua de azi, există reviste şi persoane atât de josnice ca acestea care se încăpăţânează să ne distrugă imaginea, familiile şi tot ce avem pentru câţiva bănuţi. Înainte de toate, mă consider un domn şi voi ştiţi ce fel de persoană sunt', a spus Levy indignat pe contul său de Twitter.

William Levy, care în prezent joacă alături de Maite Perroni în telenovela El triunfo del amor', s-a amuzat de acuzaţiile aduse de fostul său angajat şi spune că i-ar fi fost imposibil să-şi petreacă timpul liber cu atâtea femei. Şi aşa din cauza programului încărcat nu-şi vede atât de des cei doi copii ai săi pe care îi are împreună cu actriţa Elizabeth Gutierrez.

Cu siguranţă, Levy are dreptate, însă noi nu am uitat că, anul trecut, actorul de 30 de ani a fost implicat într-un scandal în care a fost acuzat că ar fi agresat sexual o minoră de 17 ani pe nume Karla Alvarez.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare