; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy: Viața mea privată nu contează acum

28 March 2012

William Levy continuă să aibă emoții la „Dancing with the stars' (varianta americană a show-ului „Dansez pentru tine'), după ce a trecut cu brio și de cea de-a doua ediție, scrie People.com. În cel mai recent interviu, Levy a explicat că nu își dorește decât să evolueze bine în concurs, și nu să împrăștie vești despre viața lui amoroasă.

Săptămâna aceasta, Levy le-a oferit fanilor săi niște mișcări bine studiate de quickstep, și a explicat că nu vrea să se concetreze decât asupra dansului în această perioadă. Nici de această dată, spre deziluzia fanelor sale, William Levy nu a vrut să spună nimic despre viața lui privată.

„Sper că pot dansa mai bine pe zi ce trece', a declarat actorul imediat după ce a trecut de jurizare și a obținut 25 din 30 de puncte.

William Levy a spus că nu îi place deloc să pomenească în interviuri despre viața lui personală.

„Este singurul lucru pe care îl putem păstra numai pentru noi înșine', a spus Levy, care a primit imediat replica din partea unui reporter.

Când jurnalistul a spus: „Ai primi mai multe voturi dacă ai rămâne singur', Levy a spus doar: „Îmi place să împărtășesc lucruri cu cei din jur, dar nu chiar totul, înțelegi?'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare