; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy continuă să câştige în paşi de dans

11 May 2012

William Levy e încântat de notele perfecte pe care le-a primit în ultimele ediţii „Dancing with the stars'. El a obţinut nu una, ci trei note de zece, care l-au propulsat direct în topul clasamentului. Alături de Cheryl Burke, William Levy face parte din cele cinci perechi care se vor lupta pentru marele premiu.

„Am zis <>, pentru că nu poţi şti niciodată în ce moment părăseşti competiţia', a spus William Levy într-un interviu acordat Access Hollywood.

Deci, pot să spun că sunt destul de fericit acum că am putut vedea cele trei note de zece. Ne-am simţit extraordinar', a msi spus Levy.

William Levy a avut parte, pentru ediţiile de săptămâna aceasta, de ajutorul unui alt coregraf, de la care a putut să înveţe diferite posturi.

„Tony e un tip grozav şi m-a învăţat acele lucruri pe care probabil că Cheryl (partenera lui de dans, n.r.) nu mi le putea arăta', a spus actorul de telenovele.

Levy aşteaptă semifinala!

William Levy are un loc asigurat în semifinale şi datorită paşilor perfecţi de foxtrot pe care i-a realizat în ediţia de marţi a concursului.

http://www.youtube.com/watch?v=zp_ggPWghas

La fel de apreciat de public a fost şi coregrafia de paso doble pe care actorul a ştiut-o la perfecţie. El l-a recreat, folosind chiar o capă şi o mască pe faţă, pe Zorro. Iar publicul a adorat mişcările senzuale ale lui Levy.

Într-un material video prezentat în timpul show-ului, Levy i-a mulţumit perechii lui de dans pentru răbdarea de care a dat dovadă de-a lungul săptămânilor petrecute împreună.

„Nu sunt genul căruia îi plac regulile, mie îmi place să am libertate mai multă. Îi mulţumesc lui Cheryl pentru răbdare', a declarat Levy.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare