; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: William Levy câştigă bine la “Dansez pentru tine”

03 April 2012

Actorul de telenovele se chinuie în sala de antrenamente, însă este plătit pe măsura efortului pe care îl depune. Conform tvynovelas.com, el primeşte 100.000 de dolari pe fiecare ediţie a emisiuniii Dancing With The Stars' (varianta americană a emisiunii Dansez pentru tine').

De aceea, William îşi doreşte să rămână cât mai mult în concurs şi dacă se poate să-l şi câştige. Mai mult, surse apropiate spun că producătorii de la ABC sunt cu ochii pe el şi că i-ar fi propus să joace într-un serial alături de frumoasa Eva Longoria.

Până când vom vedea dacă aceste zvonuri sunt sau nu adevărate, William repetă de zor în fiecare săptămână pentru ca el şi partenera sa, Cheryl Burke, să fie perfecţi pe ringul de dans.

Săptămână aceasta, ei au impresionat publicul dansând salsa. Într-un filmuleţ de la antrenamente, Levy a povestit că i s-a părut destul de dificil să danseze salsa, deşi toţi spun că este cubanez la origine şi ar trebui să aibă acest acest ritm în sânge:

Salsa de pe stradă este diferită de cea din sala de dans. A trebuit să fac multe piruete, multe prize, să am mereu poziţia corectă', a explicat el.

Vezi aici pașii de salsa ai lui Levy:

http://www.youtube.com/watch?v=_BMmGh-c71E
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare