; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy, acuzat de agresiune sexuală

23 August 2010

Levy (care pe 29 august împlineşte 30 de ani) ar fi obligat o tânără de 17 ani să facă sex oral într-un hotel din Glendale, California, pe 19 iulie, anunţă peopleenespanol.com.

Tânăra, pe nume Karla Alvarez, a depus o plângere împreună cu mama ei în care îi cer actorului daune de 2,5 milioane de dolari pentru agresiune sexuală şi verbală şi privare de libertate. Cazul este deocamdată închis pentru că poliţia din Glendale, unde Karla a făcut plângerea, nu a găsit suficiente probe care să dovedească că William este vinovat.

.

Cine pe cine şantajează

În tot acest scandal, William Levy este sprijinit de iubita sa Elizabeth Gutierrez.

În tot acest scandal, William Levy este sprijinit de iubita sa Elizabeth Gutierrez.

La câteva zile după ce Levy a fost acuzat de minoră, el şi avoctaul său, Ralph G. Patiño, au făcut o plângere împotriva fetei şi a mamei sale cerându-le 10 milioane de dolari.

Aceştia susţin faptul că, înainte de a fi acuzat oficial, actorul a primit o scrisoare în care era şantajat că, dacă nu îi dă Karlei 950 de mii de dolari, subiectul va ajunge în presă. Mai mult Alvarez l-a acuzat pe Levy că i-ar fi dat o boală venerică.

În urma controlului medical, pe Karla l-a efectuat la câteva zile după presupusul incident, ea a fost diagnosticată cu o infecţie în gât, or asta nu are de-a face cu o boală de natură sexuală', a explicat avocatul lui Levy. La rândul lui, reprezentantul legal al fetei spune că William i-ar fi oferit minorei 500 de mii de dolari pentru a-i cumpăra tăcerea, doar că, din nou, acest lucru nu a putut fi dovedit.

Karla Alvarez are 17 ani (deşi în ziua când l-a cunoscut pe actor a spus ca are 19) şi lucra ca asistentă personală a artiştilor la teatrul unde William, pe 19 iulie, a jucat în piesa Un amante a la medida'. Conform spuselor Karlei, Levy ar fi băut câteva pahare în compania ei şi a unui producător al piesei în noaptea de 18 spre 19 iulie, după care, Karla ar fi petrecut mai multe ore în camera actorului, unde acesta ar fi abuzat de ea şi ar fi privat-o de libertate.

Managerul lui Levy, Reina Rojas, a spus că întreg scandalul este o gravă defăimare'. Iar avocatul lui William susţine că plângerea pentru agresiune sexuală împotriva clientului său este absurdă şi nu-şi are sensul'.

.

Cu proiectele stă bine

Chiar dacă imaginea sa a fost un pic afectată în urma acestui scandal, lui William Levy îi merge bine în carieră. El a terminat de filmat un episod împreună cu Belinda pentru cea de-a treia serie a serialului Mujeres asesinas' (foarte popular în Mexic).

Episodul se intitulează Anette y Ana nobles', iar Levy interpretează rolul unui bărbat abuziv care va fi omorât de soţia sa (Belinda). De asemenea, el va fi protagonistul unei noi telenovele, Derecho de sangre', în care îi va da replica Dannei Garcia.

În octombrie, actorul îşi va face debutul şi pe marile ecrane din Mexic. Filmările pentru pelicula Retazos de vida', în care joacă rolul unui fotograf care îşi găseşte dragostea după ce se angajează ca model, au avut loc acum doi ani.

Din distribuţia filmului mai fac parte Érika Vélez, Geovana Andrade, Marina Salvarezza şi María Teresa Guerrero. Telenovela Predestinaţi', difuzată în prezent de Acasă, în care Levy are rolul principal, va avea marele final pe 17 septembrie.

.

Urmăriţi aici un trailer al filmului Retazos de vida':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare