Homepage  / Vedete străine

William Levy a semnat pentru un nou proiect. Actorul marchează o premieră în cariera lui

William Levy a semnat pentru un nou proiect. Actorul marchează o premieră în cariera lui
10

de Anda Dincă,

Cunoscutul actor cubanez William Levy (43 de ani) a bătut palma pentru a juca într-un film nou, anunță hola.com. Acest proiect va fi primul lungmetraj spaniol al actorului și va fi produs de Secuoya Studios în colaborare cu propria sa companie, William Levy Entertainment. Iată toate detaliile.

William Levy joacă în primul lui lungmetraj spaniol

Pelicula se numește “Bajo un Volcán”, iar filmările ei au început deja în Tenerife. Actrița spaniolă Maggie Civantos (“La pasión turca”, “Cable Girls”, “Historias”) va fi partenera lui William Levy în acest film. Tabloidele au scris că Levy a fost cel care a ales-o pe să joace rolul principal, dând naștere la tot felul de speculații în rândul fanilor săi. 

Această comedie romantică spune povestea pilotului militar Mario Torres (William), care ajunge în Tenerife după erupția unui vulcan, o problemă pe care Dani (Maggie), un expert vulcanolog, o urmărește pentru că se teme de o replică. În mijlocul unui conflict cu un comitet științific și pe fundalul amenințărilor venite din partea locuitorilor din orășelul Garachico, dragostea se naște între Mario și Dani, dezlănțuind o pasiune la fel de intensă precum catastrofele naturale.  

„Veți urmări o poveste de dragoste interzisă și nepotrivită, a cărei pasiune ia naștere în mijlocul activității eruptive a unui vulcan. Protagoniștii acestei povești de iubire au caractere opuse și șocante ca două plăci tectonice aflate în frecare continuă. “Bajo un volcán” va oferi un amestec revigorant de genuri, o intrigă palpitantă, care va combina povestea a doi îndrăgostiți și inevitabila numărătoare inversă către un cataclism cu consecințe imprevizibile”, au declarat cei de la Secuoya Studios într-un comunicat. 

Filmul, care va intra cel mai probabil anul viitor pe o platformă online a companiei Univision, ViX+, este regizat de Hugo Martín Cuervo. Din distribuția sa mai fac parte, în afară de Levy și Maggie, Fabiola Guajardo, Elia Galera, Antón Lofer, Adriana Torrebejano și Pino Montesdeoca. 

William Levy, protagonistul din „Montecristo”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Proiectele de succes ale lui William Levy

William Levy a fost văzut pe micile noastre ecrane în telenovele de succes precum “Furtuna din adâncuri”, “Predestinați”, “Iubire cu chip rebel” sau “Triumful dragostei”, aceasta din urmă fiind în prezent difuzată de Acasă Gold. La postul Acasă, Levy a putut fi urmărit până nu de mult în serialul de acțiune “Montecristo”. Producția, care a fost lansată în 2023 pe ViX+, este o adaptare modernă a celebrului roman “Contele de Monte-Cristo”.   

Cel mai recent proiect tv al lui William este telenovela “Vuelve a mí”, în care a făcut pereche cu Samadhi Zendejas, și care a fost difuzată de Telemundo până în luna februarie a acestui an. În timpul filmărilor la acest serial s-a zvonit că actorul ar fi avut o aventură cu frumoasa Samadhi. Coincidență sau nu, după apariția acestor zvonuri, William și actrița Elizabeth Gutiérrez, mama celor doi copii ai săi, s-au despărțit definitiv după 20 de ani de relație. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton