; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy a pus mâna pe un rol la Hollywood

19 September 2012

Lucrurile bune se întâmplă celor care ştiu să aştepte, iar William Levy pare să fi înţeles de mult acest lucru. Îşi dorea de ceva vreme să primească un rol într-o peliculă americană, iar de curând i s-a întâmplat dorinţa.

 

El va juca în filmul Boom Town' rolul unui afacerist pe nume Diego Coronado şi le va da replica cunoscuţilor actori Chris Cooper, Alfred Molina şi Dany Trejo. Pelicula este un western regizat de Christian Sesma şi va avea premiera anul viitor.

 

William a luat o pauză de la telenovele după ce a jucat în Triumful dragostei' şi a acceptat să participe la show-ul american Dancing With The Stars' tocmai pentru a deveni şi mai cunoscut în Statele Unite. După ce şi-a etalat calităţile de mare dansator şi a obţinut locul al treilea, actorul în vârstă de 32 de ani a continuat să apară în reclame la chipsuri şi nu numai.

 

Cât priveşte viaţa personală, William se bucură de sprijinul iubitei sale, Elizabeth Gutierrez, mama celor doi copii ai săi. Cei doi nu se grăbesc să ajungă în faţa altarului, chiar dacă presa din Mexic a anunţat că urmează nunta lor de mai multe ori.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare