; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy a impresionat din nou cu paşii de dans

02 May 2012

Săptămâna aceasta, William Levy şi partenera sa, Cheryl Burke, au avut de interpretat două stiluri de dans în cadrul emisiunii Dancing With The Stars' transmisă de postul ABC: un paso doble pasional, alături de alte două perechi, şi un vals vienez, care a subliniat eleganţa actorului de origine cubaneză.

La sfârşitul serii, perechea formată din William şi Cheryl nu a reuşit să obţină un punctaj ridicat, ca în celelelalte ediţii, dar măcar s-a salvat de la duel.

În timpul valsului, William şi Cheryl au fost acompaniaţi de o fetiţă în vârstă de 12 ani, pe nume Jackie Evancho, care a cântat Ave Maria'.

Acesta a fost un dans adevărat, ai scos romantismul la iveală', a exclamat Carrie Ann, unul dintre cei trei juraţi. Levy nu credea că o să facă o figură bună la vals, motivând un eventual eşec prin faptul că a crescut pe străzile din Cuba, departe de muzica clascică.

La paso doble, William şi partenera sa nu au primit prea multe aprecieri din partea juraţilor, iar cei din public s-au arătat foarte nemulţumiţi.

Vedeţi aici valsul lui William Levy

http://www.youtube.com/watch?v=MlmJojr6kZo
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare