; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy a ieşit din graţiile Niurkăi

02 July 2010

Actorul din telenovela Predestinaţi' a intrat într-un conflict cu actriţa Niurka Marcos, cunoscută din telenovelele Focul iubirii' şi Salome'.

Neînţelegerea dintre ei a pornit în momentul în care cei doi s-au întâlnit într-un restaurant, iar frumosul cubanez nu a salutat-o pe colega sa de breaslă. Oricum, de multe ori s-a scris faptul că William ar fi cam arogant şi cu nasul pe sus.

Numai că Niurka, temperamentală din fire, a început să spună „Este un încrezut şi un suficient. Este un actor fără experienţă, căruia Carla Estada (N.r. – producătoarea telenovelei Predestinaţi') i-a făcut un favor, iar scandalurile sunt viaţa lui', a declarat Niurka. Levy trăieşte din scandaluri, fapt dovedit şi de reacţia sa la zvonurile legate de relaţia cu Jacqueline Bracamontes', a mai adăugat ea.

William se apără şi spune că nu este deloc un infatuat şi că se poartă frumos atât cu colegii săi cât şi cu presa: Întotdeauna dau interviuri în aeroport, oriunde m-aş afla', a spus actorul în vârstă de 31 de ani', citat de peopleenespanol.com.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare