; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Crossing Lines_William Fichtner

William Fichtner pleacă din „Poliţişti fără frontiere”. Cine îi ia locul?

22 April 2015

Al treilea sezon al producţiei TV „Poliţişti fără frontiere', dată la noi de postul AXN, vine cu schimbări substanţiale, scrie deadline.com.

Crossing-Lines_William-Fichtner

William Fichtner (care juca rolul protagonistului, fostul detectiv new yorkez Carl Hickman) a renunţat la serial şi nu este singurul care dispare din poveste: la finele seriei a doua, Louis Daniel (Marc Lavoine) a fost împuşcat, iar personajul nu mai apare în poveste.

elizabeth-mitchell-goran-visnjic-crossing-lines-essentiel-series

Astfel, echipa de poliţişti internaţionali va fi reîntregită de Michel Dorn (Donald Sutherland) prin apariţia a două nume noi – Marco Corazza (Goran Visnjic, din „Spitalul de urgenţă', „Extant') şi Carine Strand  (Elizabeth Mitchell, din „Lost: Naufragiaţii').

În plus, din distribuţie mai fac parte Stuart Martin, Naomi Battrick, Lara Rossi şi Tom Wlaschiha (interpretul lui Jaqen H’ghar din „Urzeala tronurilor', care tocmai și-a făcut apariția în serial, în episodul doi din seria a cincea, n.r.).

Jaqen H'ghar

Sezonul trei va avea 12 episoade, va începe la şase luni de la sezonul doi şi va avea premiera în acest an. În SUA, serialul a fost difuzat de NBC, apoi de Netflix.  La noi, AXN este cel care difuzează serialul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare