; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Will smith

Will Smith va juca rolul lui Richard Williams, tatăl celebrelor tenismene Venus şi Serena

06 March 2019

Will Smith va interpreta rolul lui Richard Williams în filmul “King Richard”, scris de Zach Baylin. Producția prezintă povestea bărbatului datorită căruia Venus și Serena au ajuns printre cele mai bune jucătoare de tenis ale lumii. 

Proiectul ce îl are în atenție pe tatăl surorilor Williams a fost prezentat la sfârșitul săptămânii trecute principalelor agenţii de la Hollywood. Scenariul filmului „King Richard' descrie povestea antrenorului de tenis Richard William (77), care și-a îndrumat fetele spre o carieră în tenis și le-a ajutat să devină campioane, în ciuda dificultăților pe care le-a întâmpinat, conform Libertatea.ro.

Will Smith și-a exprimat dorința ca filmul să ajungă pe marile ecrane și a acceptat să joace rolul principal. Compania starului de la Hollywood va produce pelicula alături de Star Thrower Entertainment, care a lansat deja filme de calitate precum „The Post' și „Wind River'.

Richard Williams, inspirat de românca Virgina Ruzici

Bărbatul a absolvit liceul, s-a mutat în Chicago și în cele din urmă în California, unde a întâlnit-o pe Betty Johnson. Ce doi s-a căsătorit în 1965 și au avut împreună trei fii și două fiice, iar în 1973 au divorțat. Șase ani mai târziu a întâlnit-o pe Oracene Price și au devenit părinții lui Venus în 1980 și ai Serenei în 1981. S-au căsătorit și apoi s-au stabilit în Compton, un  oraș care în anii 80 a devenit cunoscut din cauza bătăilor dintre bandele care dominau traficul ilegal de droguri din regiunea Los Angeles.

Acesta este considerat unul dintre cele mai periculoase orașe din SUA. Richard Williams a decis că fetele lui trebuie să urmeze o carieră în tenisul profesionist atunci când a văzut-o jucând pe românca Virginia Ruzici, câștigătoarea turneului de la Roland Garros în 1978. Acesta și-a pus la punct un plan și încă de la vârsta de patru ani și jumătate, Venus (7 titluri de Grand Slam la simplu) și Serena (23 de titluri single de Grand Slam) au început să se antreneze. Pentru o condiție fizică cât mai bună, Richard a adăugat în programul de antrenament și exerciţii tipice fotbalului american şi jocului de baschet. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare