; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Will Smith plânge când îşi vede fiul pe marile ecrane

19 July 2010

Actorul de 41 de ani, care a produs un remake după „Karate Kid', rolul principal fiind interpretat de fiul său, Jaden (12 de ani), spune că se bucură când vede cât de mult lucrează odrasla sa şi plânge când îl vede în filme, relatează celebritywonder.com.

„Este atât de disciplinat şi muncitor încât este greu să nu-l faci să lucreze şi mai mult.. Nu ştim de ce sunt în stare copiii din ziua de astăzi', a spus el.

Will Smith mai spune că Jared a luat ce este mai bun de la el şi soţia sa, Jada (38 de ani): „Este special. Are ce-i mai bun de la mine şi Jada. Este incredibil că poţi să te duci în Mexic, bei nişte tequila, şi el apare nouă luni mai târziu'.

Filmările pentru „Karate Kid' au fost prelungite cu o lună, iar lui Will Smith i-a venit greu să-i dea această veste fiului său.

„Tocmai când ne pregăteam de final, filmările s-au prelungit cu încă o lună. Aşa că trebuia să-i spun unui copil de 11 ani că trebuie să mai stăm încă o lună când el era gata să plece acasă. Am lasat-o pe mama lui să se ocupe de asta!', a mai spus Will Smith.

Jackie Chan îl interpretează pe Han, maestrul lui Jared, în filmul care va avea premiera pe 20 august.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare