Homepage  / Vedete străine

Will Smith rupe tăcerea despre despărțirea de Jada Pinkett Smith. „Se instalează un fel de orbire emoțională”

Will Smith rupe tăcerea despre despărțirea de Jada Pinkett Smith. „Se instalează un fel de orbire emoțională”
10

de Roxana Mirea,

Jada Pinkett Smith a dezvăluit că ea și Will Smith duc "vieți complet separate" din 2016, chiar dacă nu au divorțat niciodată oficial. Acum, Will Smith a rupt tăcerea despre despărțirea de soția lui.  

Will Smith, despre despărțirea de Jada Pinkett Smith 

Will Smith a vorbit deschis despre despărțirea de Jada Pinkett Smith și despre cartea de memorii a acesteia, „Worthy”, care se lansează astăzi, 17 octombrie 2023. 

Într-un interviu recent acordat New York Times, Jada vorbește despre multe dintre dezvăluirile făcute în viitorul său volum – inclusiv despre înclinațiile sale sinucigașe din trecut, despre depresie, despre utilizarea halucinogenelor pentru a explora problemele sale de sănătate mintală și despre situația sa maritală unică cu Will, potrivit ET.

„Worthy”, cartea scrisă de Jada Pinkett Smith

Will Smith a declarat pentru New York Times că citirea cărții i-a reamintit cât de puternică este cu adevărat soția sa. „Când ai fost cu cineva mai mult de jumătate din viață, se instalează un fel de orbire emoțională”, a scris actorul premiat cu Oscar. „Îți poți pierde prea ușor sensibilitatea față de nuanțele ascunse și frumusețile subtile ale acestora.” 

Apple Original Films’ „Emancipation” Los Angeles PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

De ce Jada Pinkett Smith și Will Smith n-au divorțat oficial 

Săptămâna trecută, actrița în vârstă de 52 de ani a stat de vorbă cu Hoda Kotb de la Today pentru o discuție despre viitorul său volum de memorii. În timpul emisiunii speciale, Jada a făcut multe dezvăluiri surprinzătoare din cartea sa, inclusiv despre căsătoria cu Will. Jada a împărtășit că ea și Will sunt despărțiți de șapte ani. 

Da, nu a fost un divorț pe hârtie, dar a fost un divorț”, i-a spus Jada lui Hoda. Vedeta a dezvăluit că ea și Will, în vârstă de 55 de ani, duc „vieți complet separate” din 2016, chiar dacă nu au divorțat niciodată oficial. 

Cred că în momentul în care am ajuns în 2016, eram pur și simplu epuizați de încercări. Cred că amândoi eram într-un fel încă blocați în fantezia noastră despre cum credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană”, a spus Jada, adăugând că și-a promis ei și lui Will că nu va permite niciodată ca mariajul lor să se termine cu un divorț. „Am făcut o promisiune că nu va exista niciodată un motiv pentru ca noi să divorțăm. Vom trece peste orice. Și pur și simplu nu am reușit să îmi încalc această promisiune.” 

Divorțul, cel puțin în momentul de față, nu este în discuție. „Nu vrem”, a spus Jada. „Ne iubim familia. Și ne iubim unul pe celălalt. Este mai mult un parteneriat de viață.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton