Homepage  / Vedete româneşti

Will Smith, împreună cu familia pe covorul roșu. Cum a apărut alături de Jada Pinkett Smith și toți cei trei copii la premiera Bad Boys 4

Will Smith, împreună cu familia pe covorul roșu. Cum a apărut alături de Jada Pinkett Smith și toți cei trei copii la premiera Bad Boys 4
7

de Roxana Mirea,

Will Smith s-a întors pe covorul roșu, dar nu singur. Actorul, în vârstă de 55 de ani, a apărut împreună cu soția sa, Jada Pinkett Smith, și toți cei trei copii la premiera filmului „Bad Boys: Ride or Die”, din Los Angeles. Iată imaginile. 

Will Smith, pe covorul roșu alături de familia lui 

Will Smith s-a întors pe covorul roșu. Joi, 30 mai, Smith, în vârstă de 55 de ani, a apărut împreună cu soția sa Jada Pinkett Smith, în vârstă de 52 de ani, cu fiii săi Trey, în vârstă de 31 de ani, și Jaden, în vârstă de 25 de ani, cu fiica Willow, în vârstă de 23 de ani, și cu soacra Adrienne Banfield-Norris, în vârstă de 70 de ani, la premiera filmului „Bad Boys: Ride or Die”, în Los Angeles, cel de-al patrulea film al seriei. Jaden și Willow sunt copiii actorului cu Jada, iar Trey este copilul său cu fosta soție Sheree Zampino. 

Will Smith, actorul Martin Lawrence, regizorii Adil El Arbi și Bilall Fallah și producătorul Jerry Bruckheimer au sosit la TCL Chinese Theatre în vârful unui autobuz cu etaj. La sosirea lor, câștigătorul premiului Oscar a pus mâna pe microfon și a cântat un fragment din piesa sa „Miami”, potrivit People.

Will Smith a purtat un ansamblu complet negru din cap până în picioare. Și-a completat look-ul cu mocasini negri din piele lăcuită, un colier gros de culoare neagră și crem, ochelari maro și o căciulă neagră. Jada a purtat o rochie cu motive geometrice. Rochia în sine era transparentă și includea linii negre pe toată lungimea ei. 

La premiera din Los Angeles a fost prezentă și familia lui Lawrence. Alături de el s-au aflat fiicele Jasmine Page, în vârstă de 28 de ani, Iyanna Faith,în vârstă de 23 de ani, și Amara Trinity, în vârstă de 21 de ani. Actorul o are pe Jasmin din relația cu fosta sa soție, Patricia Southall. Iyanna și Amara sunt fiicele lui cu fosta sa soție, Shamicka Gibbs – care s-a alăturat și ea familiei pe covorul roșu. 

Smith și Lawrence, în vârstă de 59 de ani, joacă în rolurile detectivilor Mike Lowrey și Marcus Bennett din Miami încă din filmul original din 1995, în care cei doi sunt însărcinați să recupereze o cantitate mare de heroină furată din camera de probe, în valoare de milioane de dolari. 

Despre „Bad Boys: Ride or Die” 

Noul film îi arată pe detectivii Mike Lowrey și Marcus Burnett cum încearcă să investigheze corupția din cadrul poliției din Miami atunci când răposatul lor căpitan Conrad Howard este acuzat postum de implicare în mafie, dar o înscenare îi transformă în fugari, obligându-i să lucreze în afara legii pentru a rezolva cazul. 

Noul film Bad Boys este primul film al lui Smith după „Emancipation” din 2022. Lawrence a apărut într-un film din 2022 intitulat „Mindcage”, dar, în rest, nu a mai jucat pe marele ecran de la ultima intrare în „Bad Boys” din 2020.  

Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens, Eric Dane, Tasha Smith, Ioan Gruffudd, Paola Nuñez, Jacob Scipio, Melanie Liburd și Tiffany Haddish apar, de asemenea, în noul film, care îi readuce pe co-regizorii Adil El Arbi și Bilall. Michael Bay a regizat anterior filmul original din 1995 și continuarea acestuia din 2003. 

„Bad Boys: Ride or Die” este în cinematografe are premiera pe 7 iunie. 

Jada Pinkett Smith și Will Smith s-au despărțit în 2016 

Anul trecut, Jada Pinkett Smith a făcut un anunț bombă despre căsnicia ei cu actorul Will Smith. Actrița a dezvăluit că ea și Will duc „vieți complet separate” din 2016, chiar dacă nu au divorțat niciodată oficial. Jada Pinkett Smith confirmă această dezvăluire, spunând: „Da, nu a fost un divorț pe hârtie, dar a fost un divorț.

Apple Original Films’ „Emancipation” Los Angeles PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Cred că în momentul în care am ajuns în 2016, eram pur și simplu epuizați de încercări. Cred că amândoi eram încă blocați în fantezia noastră despre ceea ce credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană”, a mai povestit Jada.

Asta înseamnă că cei doi actori se confruntau cu probleme personale și provocări în relație, care au dus în cele din urmă la decizia lor de a se despărți.  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton