Homepage  / Vedete străine

Will Ferrell, despre amintirea neplăcută din copilărie care-l urmărește până în ziua de astăzi. Actorul a făcut declarații inedite

Will Ferrell, despre amintirea neplăcută din copilărie care-l urmărește până în ziua de astăzi. Actorul a făcut declarații inedite
9

de Cristina Țapu,

Actorul Will Ferrell și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în copilărie. Actorul a făcut o serie neașteptată de confesiuni în cadrul podcastului moderat de către actrița Christina Applegate.

Will Ferrell, despre amintirea neplăcută din copilărie care-l urmărește până în ziua de astăzi

Când Ferrell, în vârstă de 56 de ani, a apărut marți, 9 iulie, la podcastul MeSsy al lui Christina Applegate și Jamie-Lynn Sigler pentru a discuta despre cea de-a 20-a aniversare a comediei clasice „Anchorman: The Legend of Ron Burgundy”, el i-a mărturisit lui Applegate, în vârstă de 52 de ani, că se simțea jenat când oamenii i se adresau ca John, prenumele său oficial, în copilărie.

Film and TelevisionIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

După ce Applegate l-a întrebat pe Ferrell, care a devenit celebru ca membru al distribuției Saturday Night Live în anii 1990, dacă i-a plăcut întotdeauna să facă parte din grupuri în copilărie, acesta și-a amintit că a simțit că „a fi amuzant era o modalitate ușoară de a-ți face prieteni” în copilărie, înainte de a aduce în discuție numele său real.

„Acesta este un lucru minor în ceea ce mă privește. Nu este chiar o traumă, dar îmi amintesc că m-am simțit atât de jenat pentru că numele meu real este John: John William Ferrell, așa că în prima zi de școală, aș fi John. Profesorul mi-a spus John Ferrell și eu a trebuit să-i menționez că prefer să fiu strigat Will.

Nu știu de ce a fost atât de jenant pentru mine să trebuiască să explic „De fapt, eu sunt Will”, a adăugat el, menționând că alți copii îl întrebau de obicei despre numele său după ce îl auzeau corectându-i pe profesori în fiecare an școlar.

John William Ferrell are o carieră impresionantă

John William Ferrell s-a născut pe 16 iulie 1967, în Irvine, California. Deși la început nu părea interesat de o carieră în comedie sau actorie, Ferrell a descoperit în timpul facultății la University of Southern California (USC) că are un talent înnăscut pentru improvizație și comedie. După absolvire, s-a alăturat grupului de comedie The Groundlings, unde și-a perfecționat abilitățile de improvizație și a început să-și facă un nume în lumea divertismentului.

Debutul lui Will Ferrell în cinema a fost marcat de filme precum „Austin Powers: International Man of Mystery” (1997) și „A Night at the Roxbury” (1998), dar adevărata sa ascensiune a venit cu roluri principale în comedii de succes precum „Old School” (2003), „Elf” (2003), „Anchorman: The Legend of Ron Burgundy” (2004), „Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby” (2006), și „Step Brothers” (2008). Aceste filme i-au consolidat statutul de superstar al comediei și i-au adus numeroase premii și nominalizări.

Ceea ce face ca Will Ferrell să fie atât de special este abilitatea sa de a transforma situațiile absurde în momente extrem de amuzante. Comedia sa este adesea caracterizată de un amestec de absurd, exagerare și sinceritate neașteptată, care rezonează profund cu publicul.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton