; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Whoopi Goldberg a fost infidelă

06 April 2010

Actriţa Whoopi Goldberg a sărit în apărarea soţului necredincios al Sandrei Bullock, Jesse James, declarând că îi poate înţelege pe infideli, întrucât şi ea „şi-a făcut de cap' în timpul celor trei mariaje ale sale.

Goldberg spune că opinia publică ar trebui să fie mai rezervată în a-l judeca pe James (care este în centrul unui scandal monstruos, după ce s-a aflat că a avut, timp de 11 luni, o relaţie extraconjugală) până nu va auzi varianta completă a poveştii, întrucât omul nu a comunicat şi partea lui de adevăr.

„Şi eu mi-am înşelat soţii de vro cinci, şase ori… Am greşit şi eu. Se mai întâmplă', a declarat actriţa. „Poate încerca să găsească ceva diferit. Poate că i s-a întîmplat ceva minunat în viaţă (să se căsătorească cu un star) şi nu a putut face faţă', a completat ea.

Golberg a divorţat de primul ei soţ, Alvin Martin, în 1979, după cinci ani de mariaj, apoi s-a căsătorit în 1986 cu David Claessen, dar s-a despărţit după doi ani. Ultimul mariaj, cu Lyle Trachtenberg, a durat din 1994 până în 1995.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare