; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Whitney Houston îşi revine cu ajutorul iubirii lui Tyrese Gibson

05 August 2011

Whitney Houston ar putea reuşi să treacă mai uşor peste toate problemele de sănătate pe care le are în acest moment, cu ajutorul noului ei iubit, starul Tyrese Gibson (32), cunoscut din „Transformers'. Mai mult, se pare că artista a scăpat de problemele pe care le-a avut cu alcoolul, care îi puteau pune în pericol chiar vocea, şi prin urmare- cariera.

Artista de 47 de ani este atât de îndrăgostită de Tyrese Gibson, încât se gândeşte deja la căsătorie şi abia aşteaptă să organizeze o petrecere în timpul căreia să anunţe oficial relaţia lor, scrie National Enquirer.

„S-au întâlnit acum patru luni, dar Whitney deja îşi arată iubirea', a spus un prieten al artistei, citat de revista americană.

Whitney l-a întâlnit pe Tyrese în timpul unei petreceri dinaintea premiilor Grammy, chiar de ziua îndrăgostiţilor. Se pare că ea ar fi fost atrasă atât de cum arăta starul, cât şi de personalitatea lui.

„După petrecere, Whitney l-a chemat pentru a-i cere o întâlnire. Acum continuă să se vadă', a mai spus sursa.

Este prima relaţie serioasă a artistei care se luptă de ceva vreme cu o boală de plămâni. Ea a divorţat în 2007 de Bobby Brown, iar de atunci a avut mai mulţi iubiţi, dar niciunul de o mare importanţă în viaţa ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare