Homepage  / Articole

Whitney Houston este în pericol de moarte

Whitney Houston este în pericol de moarte

de Redactia Tvmania

Artista suferă de o boală de plămâni numită emfizem pulmonar și duce o luptă serioasă să rămână în viaţă.

Mereu alături de ea, fiica artistei încearcă din răsputeri să o ajute și să o salveze de boala mortală, cauzată în principal de fumatul excesiv, scrie National Enquier.

Doctorii i-au spus lui Houston, care are 47 de ani şi care a pătimit mult din cauza dependenţei de droguri, că boala ei este încă în fază incipientă, dar primul lucru pe care ar trebui să îl facă este să renunțe la țigări. În caz contrar, ea poate muri oricând, au aflat jurnaliștii americani.

„A dezvolat o boală numită emfizem și doctorii au avertizat-o că va avea parte de o moarte îngrozitoare dacă nu se oprește imediat din fumat”, a spus un apropiat al cântăreței.

Ultimul turneu al lui Whitney, chiar ultimul?

Toată greutatea pentru recuperarea cântăreţei a căzut acum pe umerii fiicei sale de doar 18 ani, ea însăși abia ieșită de la dezintoxicare. Krissi Houston a fost mandatată de doctori să o ajute pe mama ei să scape de viciul care a îmbolnăvit-o.

Ultimul turneu mondial al lui Whitney Houston, cel de anul trecut,  i-a șocat pe criticii muzicali, dar și pe fanii artistei. Nu o dată, Whitney a rămas fără glas și a fost nevoită să facă pauze pentru a-și reveni. Oricum, a fost clar pentru toată lumea că marea Whitney şi-a bătut joc de vocea sa, odată inegalabilă.

Se pare că artista merge totuşi la o clinică de dezintoxicare, cu scopul de a se lăsa de fumat. Mai grav este că, spun apropiații ei, seara petrece ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic în timpul orelor de consiliere.

Pe lângă toate astea, Whitney are probleme și cu alcoolul. Anul trecut, în timpul unei petreceri dată în cinstea fostului ei soț, Bobby Brown, artista s-a îmbătat atât de rău, încât a fost nevoie de ajutorul fiicei ei pentru a ajunge acasă.

„Whitney nu mai putea să meargă dacă Krissi nu ar fi fost acolo să o susțină”, a povestit un prieten al artistei. Mai mult, spune aceeași sursă, ajunsă acasă, Whitney și-a petrecut toată noaptea tușind și respirând cu greutate.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton